Sommerjobb 2020

  • Trondheim, Norge

Sommerjobb 2020

Kort om stillingen

Vi trenger mennesker som bryr seg, - bryr du deg?

Hva vil vi at du skal bli?

Vi vil at du skal være modig. Stole på at du er flink, fortelle verden hva du kan. Vil vil at du skal være raus. Dele din kunnskap med dine kollegaer og folka i byen her. Vi vil at du skal være åpen. Si ifra hvis noe plager deg, våge å være medmenneske med dine kollegaer. 

Hva vil du jobbe med?

Dette bestemmer du egentlig litt selv. 

  • En spennende mulighet er å jobbe sammen med andre Varianter på et av de ulike kundeprosjektene vi har. 
  • En annen mulighet er å jobbe med et open source-prosjekt som trenger videreutvikling. 
  • Et tredje alternativ kan være et prosjekt du har selv. Dette kan være hva som helst, og alt du lager mens du er hos oss forblir i ditt eie selvsagt.  

I begge de to siste alternativene vil du få hjelp og sparring av våre erfarne utviklere og designere. Hvilket alternativ vi lander kommer vi fram til sammen med deg. 

Hva ønsker vi å tilby?

Vi ønsker å være rause. Vi gir god lønn og gode betingelser. Vi er veldig opptatt av å være rettferdig. Vi tror på at du tar gode avgjørelser, du har vår tillit. Vi ønsker å være åpne. Her er ingenting hemmelig. Alle har innsyn i alt - selv som sommerjobber. Og mye er til og med åpent for hele verden. Se bare på vår personalhåndbok som ligger åpent på nett. Vi ønsker å være modige. Vi skal gå etter de mest utfordrende oppdragene. Vi skal tørre å høre på alle i selskapet. Vi skal tørre å være et ansvarlig selskap i vårt samfunn. 


Som sommerjobber hos oss får du oppfølging og tilrettelegging for å lære så mye som mulig. Både ved å jobbe med kunder men også som en del av vårt sterke fagmiljø med engasjerte mennesker.

Våre forventninger

Hvem ønsker vi at du er

Vi ønsker at du nærmer deg slutten på studiene. Altså at du går i går i 4. eller 3. klassen, og at du går data, informatikk eller tilsvarende. Har du en venn du ønsker å jobbe sammen med så er vi helt åpne for det også. 

Hva ønsker vi at du er?

Vi ønsker at du er nysgjerrig. At du har lyst til å lære deg nye ting.  Vi ønsker at du tar ansvar. Ansvar for at selskapet blir faglig sterkt, ansvar for at fagmiljøet i byen blir sterkt. Ansvar for at du blir dyktig. 

Hva ønsker vi at du kan?

Vi ser etter både designere av ymse slag og utviklere – og alt i mellom. Utviklere kan gjerne være frontendtung eller backendengasjert, eller interesse i alle deler – men hvilket språk du bruker er ikke det viktigste. Design kan være grafisk eller brukerinteraksjon.


Da er det langt viktigere at du bryr deg. Bryr deg om koden du skriver, bryr deg om brukeren du lager noe for, bryr deg om kunden du leverer til. Bryr deg om samfunnet rundt deg.

Har du spørsmål?

Ta kontakt med Marius Krakeli på 416 37 572 eller mk@variant.no. 

Søknadsfrist

1. oktober 2019