Gå til innhold

Sommerjobb utvikler 2023

Oslo, Bergen eller Trondheim

CV

Last opp CV

Last opp en fil eller dra og slipp her
Aksepterte filer: PDF, DOC, DOCX, JPEG og PNG opp til 50 MB.
Personlig informasjon

Fortell oss noe om deg selv

  • Internasjonal
  • Afghanistan
    Afghanistan
Last opp en fil eller dra og slipp her
Aksepterte filer: PNG, JPG og JPEG opp til 20 MB.

Last opp følgebrevet

Last opp en fil eller dra og slipp her
Aksepterte filer: PDF, DOC, DOCX, JPEG og PNG opp til 50 MB.

Spørsmål

Vennligst svar på disse spørsmålene

Last opp en fil
eller dra og slipp her
Kan vi informere våre ansatte at du har søkt? En av våre kjerneverdier er åpenhet. Derfor ønsker vi i utgangspunktet å informere våre ansatte om hvem som har søkt på jobb hos oss. Dette gjøres eventuelt etter at vi har gjennomført en første kvalifikasjon av søknaden, og det er bare det at du har søkt som vi informerer om. Din CV og øvrige dokumenter deles selvsagt ikke.
Kan vi lagre data om deg etter søknadsbehandlingen? Vi vil at du har kontroll over dine personlige data. Hvis det er i orden for deg så tar vi vare på kontaktinformasjon og CV i inntil 5 år. Du kan når som helst få innsyn i hva vi har registrert om deg og du kan også om å bli slettet fra våre registere.
Siden vi har kontorer i både Trondheim, Oslo og Bergen kan du velge hvilken by du ønsker å søke til. Vi skal ha 6 sommerjobbere til Trondheim og 5 sommerjobbere til Oslo og 3 sommerjobbere til Bergen i 2022. Hvis du ønsker å jobbe i Trondheim, velger du Trondheim. Hvis du ønsker å jobbe i Oslo, velger du Oslo. Hvis du ønsker å jobbe i Bergen, velger du Bergen. Du kan velge flere byer og hvis du ønsker å prioritere byene kan du gjøre det i et eget felt under.