Vi trenger nyutdannede designere og utviklere som bryr seg - bryr du deg?

  • Trondheim, Norge

Vi trenger nyutdannede designere og utviklere som bryr seg - bryr du deg?

Kort om stillingen

Hva vil vi at du skal bli?

Vi vil at du skal være modig. Stole på at du er flink og fortelle verden hva du kan. Vil vil at du skal være raus. Dele din kunnskap med dine kollegaer og folka i byen vår. Vi vil at du skal være åpen. Si ifra hvis noe plager deg og våge å være medmenneske med dine kollegaer. 

Hvilke prosjekter vil du jobbe i?

Blant våre kunder finner du store aktører som Statens Vegvesen, Lånekassen og Telenor. I tillegg samarbeider vi med mindre selskaper som Røros Elverk. Vår hverdag endrer seg stadig, du bør derfor like endring.

Hva ønsker vi å tilby?

Vi ønsker å være rause. Vi gir god lønn og gode betingelser. Vi er veldig opptatt av å være rettferdig. Vi tror på at du tar gode avgjørelser, du har vår tillit. Vi ønsker å være åpne. Her er ingenting hemmelig. Alle har innsyn i alt. Og mye er til og med åpent for hele verden. Se bare på vår personalhåndbok som ligger åpent på nett. Vi ønsker å være modige. Vi skal gå etter de mest utfordrende oppdragene. Vi skal tørre å høre på alle i selskapet. Vi skal tørre å være et ansvarlig selskap i vårt samfunn. 

Bli med og lag en ny variant av et IT-selskap!

Våre forventninger

Hvem ønsker vi at du er?

Vi ønsker at du går i 5. klasse og ligger an til å bli ferdig med din utdanning i løpet 2020. I tillegg ønsker vi at du studerer data eller design.

Hva ønsker vi at du er?

Vi ønsker at du er nysgjerrig. At du har lyst til å lære deg nye ting. Vi ønsker at du tar ansvar. Ansvar for at selskapet blir faglig sterkt, ansvar for at fagmiljøet i byen blir sterkt. Ansvar for at du blir dyktig. 

Hva ønsker vi at du kan?

Vi ser etter både designere av ymse slag og utviklere – og alt i mellom. Utviklere kan gjerne være frontendtung eller backendengasjert, eller interesse i alle deler – men hvilket språk du liker å bruke er ikke det viktigste. Design kan være grafisk, brukeropplevelse eller tjenestedesign.

Da er det langt viktigere at du bryr deg. Bryr deg om koden du skriver, bryr deg om brukeren du lager noe for og bryr deg om kunden du leverer til. Bryr deg om samfunnet rundt deg.

Har du spørsmål?

Ta kontakt med Marius Krakeli på 416 37 572 eller mk@variant.no. 

Søknadsfrist

1. juni 2020